Oktoberyra

Lördag 30 oktober – söndag 31 oktober

Tillsammans med kreativt skapande och vackra saker låter vi goda smaker och gemenskap stå i centrum när vi välkomnar er till Oktoberyra på Bruket.

Vad händer på gården?

♥ I Magasinet välkomnar Anna Starrén till en kreativ workshop med temat ”Kring det dukade bordet”.
Vi skapar och umgås! Föranmälan krävs och du bokar din plats här >>

♥ I villan hittar ni Katja och Patrick som serverar en palett av rätter och smaker från regionen i säsong samt en läcker desserttallrik.
Allt detta inklusive en närproducerad dryck för 345 kr.
 
♥ På gården och i caféet hittar ni mat för alla smaklökar. Vi får ett kärt återseende av Annie på Våffleriet som gästar oss med sin våffelvagn. De godaste vi smakat och en perfekt lunch eller dessert.
 
♥ Våra vänner från Storegårdens Bryggeri, som dessutom producerar Brukets egen julmust, rullar in sin sin smoker och serverar egengjord korv och goda wraps hela helgen.
 
♥ Borås främsta friluftsbutik, Vildland, gör comeback efter vårens uppskattade Pop-up och kommer under helgen bunkra upp med säsongens måsten för alla friluftsäventyr.
 
♥ I Plåtis hittar ni värmande drinkar inspirerande av höstens smaker. Mångla där, eller ta en tur bland marknadsstånden på gården. Vi har besök av lokala och långväga utställare som skapar och producerar med stor kärlek. Ni hittar blomsterlökar, grönsaker, delikatesser, ostar, korvar, muster, honung och mycket annat gott och fint!
 
♥ Som om inte detta vore trevligt nog, så gästas vi även under lördag eftermiddag av det svenska coverbandet Tisdagstrion. De kommer förse gården med stämning och live-musik. Det, tillsammans med en mustig gulasch och en god öl gör lördagskvällen till vår egen Oktoberfest!
Oktoberyra
Oktoberyra