Konferens på bruket

Låt oss ta hand om er för en stund.

Vi är övertygade om att kreativitet och energi tankas bäst i en inspirerande miljö och hos oss umgås ni i lokaler som inbjuder till härliga samtal mellan kollegor och vänner.

Oavsett om ni besöker oss för en halvdag, heldag eller stannar över natten så lovar vi goda smaker, vackra ting och en konferensupplevelse utöver det vanliga. Vi finns alltid nära till hands och skräddarsyr gärna era dagar för bästa resultat.

Alla våra lokaler är utrustade med Wi-fi, TV-skärm & whiteboard.

Konferens

KONFERENS I BRUKSVILLAN

I Villans matsal sitter ni avskiljt och privat i en härlig hemmamiljö. Till morgonkaffet serveras nygräddade surdegsfrallor och om önskemål finnes levereras er lunch direkt till Villans stora köksö. Er ”egen” toalett finns i direkt anslutning.
Villan är möblerad med runda bord men kan ställas om till långbord.

Lokalhyra: 7 800 :-
Heldagskonferens: 595:- / person
– Privat sittning
– Nygräddad frukostfralla från Brukets bageri
– Lunch efter önskemål
– Eftermiddagsfika med något gott från bageriet
– Kaffe, te & frukt under vistelsen.

KONFERENS I MAGASINET

En ljus, luftig lokal med stort ljusinsläpp och generös takhöjd. Inredd med Hjärterums vackra ting blir Magasinet en unik upplevelse. Ni väljer om ni vill ha er fika och lunch serverad i anslutning till mötet eller om ni önskar bord i caféet eller Orangeriet.
Magasinet är utrustat med runda bord men passar perfekt till radsittning vid föreläsning.

Lokalhyra: 5 000:-
Heldagskonferens: 595:- / person
– Nygräddad frukostfralla från Brukets bageri
– Lunch efter önskemål
– Eftermiddagsfika med något gott från bageriet
– Kaffe, te & frukt under vistelsen.

Konferens

Förena nytta med nöje och addera frisk luft till er lunchpaus

LAGA ER EGEN PIZZA

Under Tippi-tältet på Campen tillagar ni er egen pizza med deg direkt från Brukets bageri.

Lunchpaus: ca. 1 timme
Pris: + 95 kr / person
( + 1000 kr om ni önskar guidning av kock)

LUNCH BREAK

Visst kan en paus på dagen vara välbehövligt under mötesdagar?
Tillsammans med vår kock tillagar ni er lunch-wok under Tippi-tältet på Campen. Ni delas in i grupper och lagar tillsammans en galet god wok från muurikkan. Ta del av kockens bästa tips och hemliga recept!

Lunchpaus: ca. 1,5 timme
Pris: 1 000 kr för kock + 95 kr / person

BRUKETS CAMP KICK-OFF

Bokas mellan april – oktober

En kick-off i unik miljö! Varför uppfinna hjulet? Vi gör det åt Er! Med Brukets vårcamp får ni kick off och teamdag i ett. Ni lämnar kontoret på eftermiddagen och är tillbaks efter frukost dagen därpå. Tiden däremellan fylls med god mat, härligt umgänge, tankenötter, relax-tid, övernattning på Campen och en frukost serverad direkt från bageriet! 

Hur ser Er kick-off ut?

Incheckning kan ske från 15.00. Välkomstfika med nygräddad macka från bageriet och kaffe väntar medan ni får info om dagens agenda. 

Team-övning! 5-kamp på ängen eller tipspromenad på Ryssnässlingan? Ni väljer vad som passar ert gäng bäst.
 
Pizzabak! Med deg från bageriet och kökets utvalda topping bakar ni er egen pizza under Tippi-tälet. Allt smakar bättre med en kall dryck i handen. 
 
Ni har under hela eftermiddagen tillgång till Brukets relax-avdelning bestående av vedeldad bastu (8-10 personer) och en värmande bubbelpool (6-8 personer) 
 
Efter en skön natts sömn i canvastälten avrundar ni med vår camp-frukost, bestående av nygräddad fralla, yoghurt eller smoothie, juice ägg och rykande varmt kaffe eller te. Allt man behöver för en ny dag på jobbet! Ni väljer om frukosten skall levereras till tälten eller om ni vill att vi dukar upp en buffé under Tippin. 

Pris: 39 995 :- 

Inkluderar välkomstfika med bageriets goda macka, teamaktivitet med 5-kamp eller tipspromenad, pizzamiddag i tippitältet, tillgång till spa & bastu under Er eftermiddag, övernattning i tälten samt frukost för upp till 28 personer. 

Psst.. självklart går superbra det att byta välkomstfika mot välkomstdrink, eller addera mötesrum för er förmiddag eller eftermiddag. Vi skräddarsyr gärna er vistelse!

Bokning och förfrågan görs till: bruket@wiared.se
Varmt välkomna!