Brukets Camp

BOKNINGAR FÖR 2022 HAR ÖPPNAT

Checka in på Brukets Camp!

Oavsett om du i närområdet vill byta miljö för en natt eller om ni som vänner, företag eller annat gäng vill ha kick-off, kalas, svensexa eller semestra i Borås är ni varmt välkomna att checka in på Brukets Camp.
 
Den består av 8 canvastält á 20 kvm med en generös takhöjd på 2,5 meter. Här sover ni gott i mjuka dubbelsängar bäddade med de skönaste linne-sängkläderna. Alla tält har insektsnät och är helt vattentäta. De är försedda med belysning, värmeelement samt el för laddning av telefon, musik eller annan utrustning. Dusch och toalett finns i intilliggande byggnad och mjuka frottéhanddukar ingår i samtliga bokningar.
 
Beställer ni frukost eller pizzakit vid er bokning levereras dessa direkt från bageriet och ni kan avnjuta dem på er egen terass eller på en picknick-filt i Brukets trädgård.
 
Närmaste sjö är belägen inom en kilometer och där kan ni avnjuta en dag på SUP, kajak eller annan vildmarksupplevelse mot en avgift.
 
Boka er vistelse redan idag:
 
Incheckning kan ske 14.00 – 18.00. Kommer ni senare och behöver information om self check-in?
Inga problem. Lägg en notis i er bokning eller maila oss på campbruket@wiared.se så hjälper vi Er.
 

Vi erbjuder fri avbokning fram till 48 timmar innan ankomst och återbetalar då hela beloppet inom 3-4 bankdagar. Avbokning som sker närmare än 48 timmar debiteras med 50% av bokningssumman.

Brukets Camp
Brukets Camp
Brukets Camp
Brukets Camp
Brukets Camp
Brukets Camp
Brukets Camp