BRUKSCAFÉET

På Bruket värnar vi om det genuina och i caféet sker inget undantag.

Här hittar du goda bakverk, bröd och bullar. Kom förbi på en god fika och avnjut en kopp kaffe, rostad hos Borås Kafferosteri, beläget endast 5 km från gården.

Brukets höstmeny

Hantverkspizzor
Bowls
Klassiska köttbullar
Matiga mackor

Pizza Brukscaféet
Bowls Brukscaféet
Brukscaféet
Pizza Brukscaféet
Brukscaféet
Pizza Brukscaféet

Har du erfarenhet från café & service?

Till Brukets café söker vi en matglad inspiratör som vill utveckla och driva vårt koncept framåt. Vi söker dig som med erfarenhet och kreativitet kan konsten i att sätta smaker och fånga dem på bild. Vi söker dig som med energi och intresse ser den breda målgruppen som en motivation och med fingertoppskänsla bemästrar det fina i det enkla.

Som caféansvarig på Bruket är du ansvarig för den dagliga driften där bokade sällskap, konferensgäster eller löpande besökare är varmt välkomna för lunch eller fika. Du har en fallenhet för att engagera medarbetare och värnar om att skapa en unik kundupplevelse i vårt ständigt levande koncept. Helgen är en naturlig del av dina arbetstider och du älskar tempoväxlingen som högtider och ruscher erbjuder.

Vi jobbar i ett nära samarbete med våra vänner på LEVA surdegsbageri och avser att bredda deras spjutspets-leveranser med enkla, fräscha och kreativa rätter.

Som kollegor erbjuder vi en kreativ plats där ingen dag är den andra lik. En plats där det är högt till tak, nära till skratt och där inga idéer är för tokiga!

Är det dig vi söker?

Maila din ansökan till bruket@wiared.se och märk ditt mail med ”café”.

Vi ser fram emot ett förutsättningslöst möte där vi gemensamt formar den perfekta rollen för vårt brukscafé!

Brukscaféet