Julmarknad på Bruket

20-21 NOVEMBER

Vi firar in julsäsongen med marknad i dagarna två!
På lördag och söndag 11.00-17.00 står vårt Bruk i juleskrud, eldkorgarna sprakar, glöggen puttrar och det kommer dofta jul på hela gården. Emil Gullhamn och Fiolanna förser oss med julmusik och sätter stämning från öppning till stängning. Hjärterum har öven flyttat in i vårt Bruksmagasin och nu i flera dagar fyllt den med massa härlig Jul.

På gården och i våra marknadsstånd hittar ni allt från hantverk i skinn och ull, godsaker från Holmryds Mejeri, honung från våra vänner på Rännagården, god dryck från Storegårdens musteri till charkuterier, ostar, julgodis, glögg, senap, handstöpta ljus, kransar, julblomster och massa vackert som hör julen till.

Bageriet kommer vara välfyllt med surdegsbröd, saffransbullar och galet massa kondis. I Plåtis serverar vi soppa och värmande drycker. Det erbjuds juliga våfflor och vi släpper ut vår kock i trädgården som testar våra nya cortengrillar och kommer servera fina smaker. Caféet kommer att ha massa nya godsaker på menyn.

Vi kör som vanligt fokus på utomhus, så ta på er varmt. Våra vänner från Team Rynkeby är på plats och guidar er till bästa parkeringen.

Vi hoppas på en riktigt stämningsfull helg tillsammans med er.
Välkomna!

julmarknad