Julmarknad på Bruket 2023

25-26 NOVEMBER och 2-3 DECEMBER

lördag och söndag 11.00-17.00

Vi bjuder in till stämningsfull Julmarknad här på vårt Bruk

Ett bruk fyllt av vackra saker, juliga dofter sprider sig på gården från grillen, muurikkan & glöggen och goda smaker toppat med fina medmänniskor, julmusik och stämning! Då trivs vi som bäst! Och marknadshelgerna ligger oss väldigt varmt om hjärtat.

Nedräkningen har börjat till årets mysigaste högtid, julen! Om bara några veckor bjuder vi in till två helger fyllda av vackra saker, juliga dofter, goda smaker, livemusik och vi utlovar en julstämning som smittar!

På en granklädd gård och med glöggen puttrandes i kitteln finner ni en bredd av utställare som erbjuder både smaker och vackra ting. En gåva till någon eller något att av avnjuts på plats.

Njut av juliga toner och en värmande drink medan ni botaniserar i Hjärterums juliga pop up i Magasinet eller köper med ett nygräddat bröd från bageriet.

Kanske har tomten en hemlig klappjakt för alla barn? Självklart blir det roliga & juliga happenings för kidzen!

Ja som ni hör så laddar vi för fullt för dessa mysiga dagar och vi hoppas att vi får dela dem med er!

Fri entré!

VARMT VÄLKOMNA ♡

VILL DU STÄLLA UT PÅ BRUKETS JULMARKNAD?

Skicka ett Mail till bruket@wiared.se och märk mailet med ”Julmarknad 2023”.

Som utställare på Bruket får du ett marknadsstånd, bord eller yta tilldelad. Vi bistår med support kring exponering och rekvisita för en härlig helhetskänsla över gården! Ni syns i vår marknadsföring på Instagram & hemsida inför och under dagarna.

Ange eventuella önskemål kring el, nätverk eller annat så ser vi till att det finns på plats.

Utställaravgift: 1800kr per helg eller 3000kr för båda tillfällena.