VINPROVNING MED PETTER & BUDBREAK - 25 OKTOBER

Vinprovning med Petter och Budbreak:

 

I ett höstdukat Orangeri bjuds vi den 25 oktober in till en värmande kväll med Vinprovning signerad våra vänner på Budbreak!

Petter leder oss igenom djungeln av viner och blandar personliga favoriter med proffstips till såväl nybörjaren som finsmakaren.

Till provningen avnjuter vi 5 smarriga smarriga rätter ackompanjerade av Brukets kockar medan vi smakar och minglar. 

Det blir en fin kväll att dela med någon du håller kär eller varför inte avnjuta ensam i likasinnades sällskap!

Tid: 25 oktober kl 19.00
Pris: 1195 kr

Inkluderar vinprovning, fem smarriga rätter, en mängd skratt och härlig stämning!

Kom hungrig och dela en minnesvärd kväll med oss!

KVÄLLENS MENY: 

Löjromstoast. Smörstekt surdegsbröd från bageriet toppad med Kalix rom, rödlök, vispad färskost & dillvippor.
Till detta testar vi: 
2022 Dillon’s Pointe Single Vineyard Sauvignon Blanc, Earthsong (Marlborough, Nya Zeeland)

Marinerad råbiff av oxfilé på en bädd av krispiga päron som toppas med rostade pinjenötter & äggula. 
Till detta testar vi: 
2022 Dolcetto d’Alba Pian delle Marsche, Crissante Alessandria (Piemonte, Italien)

Chèvre på spetskålsblad med bakad beta toppas med chili honung & krasse
Till detta testar vi: 
2022 Central Coast Pinot Noir, Land of Saints (Kalifornien, USA)

Svamprisotto med tryffel. Toppas med parmesan & karameliserad lök
Till detta testar vi: 
2021 Langhe Chardonnay, Piero Busso (Piemonte, Italien)

Bageriets chokladbrownie med mustig bärkompott. 
Till detta serverar vi: 
2022 Crozes-Hermitage Rouge, Etienne Pochon (Rhône, Frankrike)