THOMAS STENSTRÖM - 29 JUNI 2024

Med fem (!!!) rykande färska grammisnomineringar, en succéartad arenaturné i vintras, vinnare av det ärofyllda  priset ”årets låt” på P3-guldgalan och oräkneligt många hits som fått oss alla på fall så är han en av Sveriges mest lysande stjärnor! 

I tre somrar har vi spelat denna låtskatt på repeat över gården och den 29 juni får vi uppleva dem live när Superlative tour 97’ intar äppelträdgården! HUR COOLT?

Vi utlovar en trädgårdskonsert i sann festivalanda med mat, dryck, stämning, umgänge & musik från öppning till stängning! 

Boka in den 29 juni och upplev en av sommarens mest minnesvärda kvällar tillsammans med oss – ni kommer inte att ångra er!🖤 

300 extra biljetter släpps torsdag 20 juni kl 10.00

KONSERTINFORMATION: 

– Grindarna öppnar kl. 15.00 och barer, grillar och matstationer är öppna från start. 

– Vi gör inga bordsbokningar vid konserter (undantag för verandan), men hela gården är fylld av fina sittplatser så bord är inga problem om ni kommer i god tid. 

– Egna stolar, paraply, filtar eller medhavd möbel får stanna utanför området. 

– Konsertstart beräknas till ca. 20.00 och KLAUDY värmer upp oss innan dess. 

– DJ förser oss med stämning mellan konserterna, från öppning till stängning.

– Ingen egen mat eller dryck får medtas in på området. 

– Vi följer rådande restriktioner gällande väskförbud på evenemang. Väskor under måtten 20 x 15 x 3 cm är godkända att medta.

– Vi älskar hundar och de är oftast alltid välkomna hos oss, men denna kväll får de stanna hemma. För er och för deras skull. 

– Pris: 695 kr / biljett 
– Åldersgräns: 18 år (Giltigt ID i dörr). 
Då ljudvolymen överstiger 100 decibel får vi enligt lag ej ha barn i vagn på området, vi hoppas på förståelse för detta. 

ÅK MED BRUKETS KONSERTBUSS: 

Konsertbussen är är tillbaka och tar Er till och från Brukets konserter hela sommaren! För transport från Borås till Bruket den 29 juni bokas biljett på önskad tid: 14.30, 15.15, 16.00, 16.45 & 17.30 

Vi har haft stor efterfrågan på bussen och har därför infört biljetter till resan mot Bruket (inte hemresan). Biljetternas funktion är kort och gott att kunna styra antalet passagerare i bussen och säkra upp att ingen står och väntar i ”onödan” på en full buss. 

HÅLLPLATS: 
Bussen utgår från Borås Resecentrum, den övre hållplatsen vid Sven Erikssons-gymnasiet. 

 Ingen biljett behövs för er hemresa! Bussen kör skytteltrafik från Bruket till Borås kl 22.00 – 00.00. 

Psst. Det går jättebra att åka lokaltrafik till Bruket! 
Närmast hållplats är Segloravägen 54, ca 400 meter från oss. Annars Nabbamotet, ca 750 meter från oss. 

NYHET - BOKA BORD PÅ VILLANS VERANDA!

Villans Veranda är försedd med 13 bord från 2 till 8 personer som alla går att boka vid våra konserter i äppelträdgården, totalt 50 platser!
Med er egen servis på plats avnjuter ni mat, dryck och fint häng från öppning till stängning med nära & kära!

Och som grädde på moset: 
HELA bokningsbeloppet får användas till mat och dryck under Er vistelse på Verandan! Boka ett bord för ditt sällskap eller abonnera hela Verandans 50 platser!

Antalet stolar per bord är max antal vid bordet och det går ej att vara fler än angivet antal i sällskapet.

Bord: 
6 st á 2 personer 
6 st á 5 personer 
1 st á 8 personer

Pris: 1000kr / stol. 
Hela beloppet får ätas & drickas upp vid ert besök. 

VILLKOR: 
Verandan är öppen och har inget tak. Dvs. kläder efter väder.
– Giltig konsertbiljett krävs. Bokningen ersätter INTE er entrébiljett.
– Betalning sker i samband med er bokning. 


FÖRBAND 29 JUNI – KLAUDY!

SÅKLART att sommarens största kväll skall bjuda på extra allt! Och medan vi avnjuter mat, dryck och härligt umgänge bjuds vi på toner från Göteborgsartisten KLAUDY från scen. Har ni inte lyssnat på han tidigare kommer ni inte vilja sluta efter denna kväll! 

OM KLAUDY:
Klaudy är 24-åringen från Göteborg som har haft musiken som en extra kroppsdel i hela sitt liv, från 10 års ålder visste han att det var musiken han ville syssla med som stor. Vi har sett honom i SVT:s Songland där han fick skriva låten “Svarta Moln” till Cherrie, och vi såg honom senast göra medial succé i Melodifestivalen där han framförde låten “För Dig”.

Parallellt med allting har han försökt han hitta sin egen stil och sitt eget sound, och tillsammans med Åke Olofsson från Den Svenska Björnstammen har han hitat hem musikaliskt. Samarbetet mynnade ut i hans debut-ep. “Jag vill att man ska uppleva min musik så starkt att den blir som ett soundtrack i människors liv. Den ska bli en del vid stora händelser som bröllop, dumpningar eller begravningar.” I en orolig tid ska känslan av att lyssna på Klaudy kännas som en trygg famn. Nu spenderar Klaudy större delen av sin tid i studion där han jobbar på nytt material.