Söndagsbrunch i FEBRUARI

Under utvalda söndagar i öppnar vår Bruksvilla med tillhörande vinkällare upp för brunch i dubbla sittningar!
En mysig stund för dig och familjen, kollegorna eller vännerna. Slå er ner vid dukat bord och låt oss ta hand om Er för en stund.
 
Köksön fylls med goda smaker tillagade med största kärlek av våra kockar och bagare. Lokala ostar blandas med italienska delikatesser och tillsammans skapar rätterna en mix av härliga sallader, matiga pajer och en variation av fågel, fisk och kött i en blandning av varmt och kallt. Allt toppas med bagarnas dessertbord där det bästa från bageriet presenteras!
 
Börja ert besök med ett varv på vackra Ryssnässlingan bredvid eller avsluta med en shoppingtur inne på Hjärterum. Får ni inte nog av det goda kaffet från Borås kafferosteri så finns caféet öppet hela dagen, 11.00-17.00.
 
Visst låter det härligt?  
Vårens första brunch äger rum 4e februari och följs av ytterligare 3 söndagar. 
 
 

VÄLKOMNA FÖR BRUNCHER I VÅR VILLA

Pris vuxen: 495 kr / person 
Inkluderar härlig brunchmeny samt kaffe & dessert.

Sittningar: Brunchen kan bokas förmiddag eller eftermiddag med start 10.30 & 11.00 respektive 13.30 & 14.00. (Max 2h/sittning) Ni väljer tid när ni bokar.

BOKNINGSINFORMATION

Bokning sker direkt på hemsidan och betalning sker i samband med er bokning. 

Vi erbjuder kostnadsfri avbokning fram till 48 timmar innan ankomst. 

De flesta av våra bord är anpassade för 4-6 personer. Vid mindre sällskap reserverar vi oss för att flera sällskap får dela bord med varandra. 

Villan är liten och intim och då bruncherna är välbesökta kan vi ej lova plats till eventuella barnvagnar.