MORGONYOGA PÅ BRUKET 11 MAJ 2024

Upplev en perfekt start på helgen med en unik upplevelse i äppelträdgård. Föreställ dig att du praktiserar yoga bland doften av vår och fågelkvitter. Tillsammans med Nora från Abundance Growth och medinstruktör Helena bjuder vi in dig till en morgon fylld av yoga och frukost i charmiga Bruksvillan.

 

Denna morgon är skapad för att passa alla, oavsett om du är van yogi eller nybörjare. Nora och Helena kommer att guida dig genom en 75-minuters session av avkopplande yinyoga. Medan du njuter av lugnet och balansen i din kropp, kommer fåglarna sjunga i träden runt omkring dig.

Efter yogapasset väntar en lockande frukostbuffé uppdukad på köksön i Villan. Smaka på läckra och näringsrika rätter medan du känner dig redo att omfamna våren som står för dörren.

Datumet att markera i kalendern är den 11 maj, klockan 08.00 då yogamattorna ligger utrullade och redo för dig att slå dig ned.
Frukosten serveras sedan klockan 09.30.

För att delta i denna härliga morgonupplevelse betalar du endast 495 kr, vilket inkluderar lån av yogamatta, filt, yoga och frukost.
Kom iklädd bekväma och mjuka kläder för att verkligen kunna slappna av och njuta av stunden.

Det finns 30 fina platser till denna morgon. 
Ge dig själv en fantastisk start på helgen genom att förena kropp och sinne i en idyllisk äppelträdgård. Vi ser fram emot att välkomna dig till denna inspirerande morgon!