BO PÅ BRUKET

Glöm vardagen för en stund och checka in hos oss på Bruket! Oavsett om du är på genomresa med jobb eller på semester med vänner eller familj så har vi boende och sovplats för dig och ditt sällskap. Vi erbjuder totalt 33 bäddar fördelat på Camp och Villa som alla bjuder på sin unika upplevelse! 

 BRUKETS CAMP

Campet består av 11 st canvastält varav åtta stycken är tvåbäddstält med en generös takhöjd på 2,5 meter och tre stycken är våra sviter utrustade med fyra bäddar och en härlig rymd på 4,5 meter.  

Här sover ni gott i mjuka dubbelsängar bäddade med de skönaste linne-sängkläderna. Alla tält har insektsnät och är helt vattentäta. De är försedda med belysning,

värmeelement samt el för laddning av telefon, musik eller annan utrustning. 

Dusch och toalett finns i intilliggande byggnad och mjuka frottéhanddukar ingår i samtliga bokningar.

Baka pizza till middag? Med deg från bageriet och kökets utvalda topping bakar ni er egen pizza till kvällen. En rolig och god aktivitet att göra tillsammans! 

Brukets Camp är öppet från mitten april till början av oktober och bjuder på en minnesvärd upplevelse för såväl kollegor som vänner eller familj!

VILLAN

I Villan kan ni räkna med en god natts sömn årets alla dagar! Oavsett om ni är på genomresa i affärer eller på utflykt med familj eller vänner så finns vår Villa till hands för er övernattning. Den är utrustad med tre unika sovrum som alla har sitt eget badrum och sin egen charm. Två rum är försedda med dubbelsäng och ett rum inredd med en 1,20 säng. Vi kallar det enkelrum, men finns det hjärterum så… 

Villan är öppen för bokning året runt.

RUM 1

Här finner ni en stor dubbelsäng framför fönstret som vetter ut mot gårdsplan och Bruket. Ni har ert egna privat badrum med dusch. 

RUM 2

Även i rum 2 finner ni en stor och härlig dubbelsäng, med fönster som vetter ut mot ängen. Ni har ert egna privat badrum med dusch.

RUM 3

I rum 3 har vi vår 120 cm säng, vårt Hjärterum, med fönster som vetter ut mot ängen. Ni har ert egna privat badrum med dusch. 

Efter en god natts sömn avnjuter ni en nygräddad frukost direkt på terassen eller på valfri plats i trädgården. Sätt guldkant på tillvaron med en timma bastu & badtunna, en SUP-tur på närliggande sjö eller baka Er egen pizza under tippitältet till kvällen. Oavsett om ni bokar Campen, Villan eller hela Bruket så erbjuder vi mysiga aktiviteter att göra enskilt eller tillsammans och vi tar gärna fram förslag eller paket för Er vistelse.

Brukets Camp