VIKTOR NORÈN - 11 AUGUSTI 2023

Viktor Norén på Bruket 11 augusti🖤🎶

Vi känner honom från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, från huvudroller i musikalerna American Idiot och den just pågående och hyllade publiksuccén Hair. 

I sommar ger sig Viktor ut på turné och bjuder på det bästa från hans breda historik. 

”Jag kommer spela mitt hjärtas sånger. Mina & Gustafs låtar, Så Mycket Bättre-tolkningar, mina favoriter från min karriär, från Hair, från American Idiot, från alla mina band & hylla mina barndomshjältar. Och önskelåtar. Och jag tar med mig ett otroligt band. Vi kommer spela & dansa tills vi stupar. Förväntansfulla, fyllda till bredden med lust, kärlek & musik.” Säger Viktor om turnén. 

Vi tycker att det låter som ett perfekt recept för en fin fredag i augusti, häng på?🖤

Pris: 495 kr 

Ålder: 18 år ( eller i målsmans sällskap)

 

VIKTOR NORÈN: 

Vi känner honom från banden Sugarplum Fairy och State of Sound, från huvudroller i musikalerna American Idiot och den just pågående och hyllade publiksuccén Hair. Och inte minst från tv-program som TV4:as nu avslutade Talang, där han agerade jurymedlem, och i Så Mycket Bättre ihop med brodern Gustaf. Tillsammans med Gustaf har han det senaste året turnerat för slutsålda hus, senast för 6500 dalmasar i Tegera Arena i Leksand och i vår får de ett eget tv-program i TV4 där de åker på en upptäcktsresa genom Sverige för att hitta musik som aldrig nåt strålkastarljuset. Ett gediget CV och en enorm aktualitet till trots, vi har aldrig sett Viktor turnera solo under eget namn. I sommar är det dags då Viktor Norén åker på turné tillsammans med ett ytterst kompetent band, bland annat bestående av delar från ensemblen i musikalen Hair.

 

– Eftersom Gustaf kommer återhämta sig i sommar från sitt slitsamma jobb som lärare kommer jag ge mig ut på ett äventyr. Känns läskigt, naket, nervkittlande. Och alldeles underbart, säger Viktor Norén.