"MÖT" PETTER - 14 SEPTEMBER

I augusti firar Petter 25 år som artist och har sedan skivdebuten -98 hunnit med mer än många gör på en livstid. Förutom musik i toppklass och 15 skivor i bagaget har han givit ut tre böcker och kreerat och skapat såväl som sommelier, krögare, konstnär och föreläsare. 

Efter en lyckad sommarkonsert och vinfestival 1 juli är vi otroligt glada att Petter kommer tillbaka till Bruket den 14 september för en helkväll med vin, mat och varma historier!

 

”MÖT” Petter. 

Vi dukar upp ”Verandan” och avnjuter en mat- och smakupplevelse med rätter från våra vänner på Grastronomi Elva där Petter valt viner till varje rätt från sitt Budbreak. Mellan rätterna får vi ta ta del av ett personligt samtal mellan Petter och vår konferencier Fredrik Sandgren som med värme och humor pratar om en framgångsrik musikkarriär, vin, konst & entreprenörsskap.

Visst låter det som ett fantastiskt samtal? 

Allt paketerat på Verandan i höstskrud, med fårskinnsfällar, plädar och något värmande i glasen🤍 

Från den 14 september hittar ni utvalda viner ifrån Petter och Budbreak i vår vinkällare. Njut av dem med goda vänner i kvällssolen eller ensam i regnet – de är alltid ett bra val. 

Pris: 1195 kr 
Inkluderar välkomstbubbel, middag och fina samtal. 

Välj till Petters vinpaket eller utvalda favoriter på plats. 

 

Det finns 100 unika platser till denna kväll. Ta med en vän, ovän, bekant, familj eller kom själv och njut av god mat och goda viner med andra likasinnade medmänniskor!