MISS LI - 19 AGUSTI 2023

Miss Li har under de senaste åren tagit en välförtjänt plats som en av Sveriges mest folkkära artister med flertalet låtar ständigt på topp- och radiolistorna och utsålda turnéer runt om i landet. Den 19 augusti gäster hon Bruket och vi ser fram emot en sommarkväll som får äppelträden att gunga! 

Med goda smaker ifrån grillar och food trucks, utebarer fyllda med kall dryck, sköna toner från scen & ett gäng med härliga medmänniskor har vi bästa recept för en minnesvärd kväll!

Grindarna öppnar 15.00 och DJ förser oss med skön stämning innan Miss Li intar scenen ca 20.00 och bjuder oss på sina bästa låtar!

Visst låter det härligt? Haffa er biljett redan idag och dela denna kväll med oss!

Åldersgräns: 15 år
(Personer upp till 15 år är välkomna i målsmans sällskap)

Ställ Bilen och låt Brukets Buss ta er fram och tillbaka till konserten. Du hittar tider och mer information här!

MISS LI:

Under hösten 2021 släppte Miss Li det kritikerhyllade albumet ”Underbart i all misär”. Våren 2022 följde Miss Li upp framgångarna med singeln ”X” som ett halvår senare fortfarande ligger etta på svenska radiolistan och Svensktoppen. Från att de senaste släppen ha läst Instruktionsboken, varit Komplicerad, behövt gå i Terapi så var det under hösten 2022 dags för Miss Li att Hälsa Gud. Nya singeln ”Hälsa Gud” är skriven tillsammans med Miss Lis ständiga vapendragare Sonny Gustafsson, som också producerat den. Under 2022 utnämndes Miss Li till Årets kvinnliga artist på Rockbjörnen. 2021 belönades Miss Li med två grammisnomineringar, två P3-guldnomineringar och blev tillskriven titeln Sveriges mest kvinnliga streamade artist.