FIRA FARSDAG PÅ BRUKET

SÖNDAGEN 14 NOVEMBER FIRAR VI ALLA PAPPOR, FARFAR & MORFAR MED BRUNCH & TÅRTKALAS!

Köket väljer ut de bästa godbitarna ifrån oktobers söndagsbrunch och komponerar en mix av rätter för ett härligt farsdagsfirande i Bruksvillan. Vi handplockar utbudet och väljer råvaror från lokalt och fjärran. Lokala ostar blandas med italiensk chark och tillsammans skapar rätterna en elegant kombination av grönsaker, fågel, kött och av varmt och kallt.

Fira lite extra? Addera en tårta i er bokning och få den serverad direkt till ert bord!

Fars dag på Bruket

PÅ BUFFÈN HITTAR DU BLAND ANNAT:

Nybakat surdegsbröd från Brukets bageri. Serveras med vispat smör och dagens utbud av ost.
Närproducerad yoghurt med hemrostad granola.
Varm omelett i finfina portionsformar.
Ugnsrostade grönsaker.
Havets delikatesser – från varmrökt till gravat.
Ljummen rödbetskompott med chevrétopping.
Brukets Tabbouleh.
Kött & fågel i kallt eller varmt.
Utvalda charkuterier.
Veckans soppa.

Säsongens frukt och bär.
Brukets bärpaj med hemkokt vaniljsås.
Våffla m. grädde & sylt.

TÅRTOR:

1. Klassisk marsipantårta med vaniljkräm, bärkompott, grädde & marsipan.
2. Browniebotten med bärmousse, toppad med italiensk maräng.

PRIS:

395 kr / person
Barn upp till 13 år: 125 kr
I priset ingår kaffe & bordsvatten.

PRIS TÅRTA:

295 kr / anpassad för 4-6 personer. Välj mellan marsipan- eller moussetårta.

BOKNINGSINFORMATION:

Bokning sker via bruket@wiared.se. Märk mailet med ”FARSDAG
Sittningar: 10.30 & 13.00. Ange i mailet vilken tid du önskar boka.

De flesta borden i vår Villa är anpassade för 5-6 personer. Vi har några mindre och några större. Är ni färre i sällskapet? Vid sällskap under 4 personer reserverar vi oss för att flera sällskap får dela bord med varandra.