BENJAMIN INGROSSO - 15 JULI 2023

Benjamin + Bruket = sant! 

Med ett sjumanna-band bakom sig rullar Benjamin för första gången ut på en sommarturné fylld av explosivitet och hits, ”en show där musiken kommer tala sitt tydliga språk”. Ja tack! 

Benjamin har på kort tid blivit en av Sveriges mest folkkära personer. Med vinst i melodifestivalen, långlivade list-ettor, årets TV-personlighet på Kristallen, årets artist på Grammisgalan och en mängd nomineringar för både sin musik och person lämnar han ingen oberörd. 

Kom och dela en unik kväll med oss!
Den blir magisk. 

Pris: 595 kr  Åldersgräns: 18 år (eller i målsmans sällskap)

BENJAMIN INGROSSO:

Under sommaren 2022 fick vi på ett slutsålt Lollapalooza en försmak av den explosivitet och hitkavalkad som Benjamin och hans sju manna-band kommer rulla ut med i sommar. En show där musiken kommer att tala sitt tydliga språk. Senast vi såg Benjamin live var på de hyllade konserterna med Kungliga Filharmonikerna på Stockholms Konserthus, vilka också visades på TV4 under mellandagarna.

Benjamin Ingrosso har vunnit Melodifestivalen, toppat album- och singellistan, vunnit Kristallen för årets TV-pris, vunnit Grammis som årets artist 2022 samt haft flera nomineringar både på P3 Guld och Grammis. Med ett imponerande CV på bara några år har Benjamin Ingrosso vuxit till att bli en av landets mest omtyckta artister och personligheter.